Kiállítástechnika

Segítünk standjához csalogatni az érdeklődőket

Ha cége képviselteti magát egy szakmai kiállításon, mindent meg kell tennie azért, hogy új érdeklődők formájában a stand drága bérleti díjára kifizetett összeg megtérülhessen.

Mivel egy ilyen kiállításon számtalan hasonló szolgáltatást nyújtó cég vesz részt, és a látogatóknak valószínűleg nincs idejük az összes standot felkeresni, ki kell tűnnie valamivel a tömegből.

Ne hezitáljon a LED fal bérléssel! A látványos vizuális megoldások segítségével magához csábíthatja az érdeklődőket, akikből később vásárló válhat.

A berendezéseket a helyszínre szállítjuk, és összeállítjuk a rendszert

Cégünk vállalja hang- és fénytechnikai megoldások megvalósítását szakmai kiállításokon. A standokra LED-falakat és televíziót szerelünk, illetve gondoskodunk a megfelelő hangosításról és világításról.

A szükséges eszközöket a helyszínre szállítjuk, és összeállítjuk a rendszert; így önnek nem kell foglalkoznia sem a berendezések beszerzésével, sem azok beüzemelésével; kizárólag a látványos vizuáltechnológiai megoldásoknak köszönhetően a standját felkereső érdeklődőt tájékoztatásával és meggyőzésével.

Ha vállalkozásának saját standja lesz egy szakmai kiállításon, és jelenleg a részvétel részleteit szervezi, keressen bennünket a televízió és a LED fal bérléssel kapcsolatban, hogy gondoskodhassunk a különleges, az érdeklődőket odacsalogató látványelemekről!

led fal bérlés