Kínálatunkban minden olyan vizuáltechnikai berendezés megtalálható, amelyre egy színvonalas rendezvény lebonyolításához szüksége lehet. Vetítéstechnikai eszközeink közül természetesen nem hiányoznak a korszerű projektorok sem, amelyek ideálisan prezentációk, oktatásai anyagok, stb. bemutatásához.

Projektor bérlés szolgáltatásunk keretében többféle típust kínálunk, készülékeink fényereje átlagosan 2-16000 AMSI lumen közötti, és minden projektor XGA, illetve HD felbontással rendelkezik. Igény esetén akár 30000 AMSI lumenes HD felbontású projektort is bérelhet tőlünk rendezvényére.

Projektor kölcsönzés teljes körű háttértámogatással

Természetesen projektor kölcsönzési szolgáltatásunk nem ér véget a választott eszköz bérbeadásával, hanem magába foglalja a szakszerű helyszíni telepítést, illetve igény szerint a technikai személyzetet is.

Miért előnyös a projektor bérlés?

Eláruljuk, miért jobb Önnek, ha projektor kölcsönzés szolgáltatásunkat választja egy készülék megvásárlása helyett.

  • Tőlünk mindig korszerű, karbantartott, működő projektorokat bérelhet, jóval csekélyebb áron, mint amennyibe egy készülék megvásárlása kerülne.
  • A projektor bérlés díja elszámolható költségként.
  • Igény esetén technikai személyzetet is biztosítunk, így a helyszínen esetlegesen felmerülő műszaki problémákat gyorsan megoldjuk, nem Önnek kell foglalkoznia ezzel.
  • A projektor kölcsönzés révén Ön mindig az adott rendezvény és helyszín méreteihez, igényeihez megfelelő tudású készüléket kap, és nem kell egy komolyabb, professzionális készüléket beszereznie, ha esetleg egy nagyobb teremben tart előadást.

 

AVdesign hang- és vizuáltechnika
Projektor bérlés, projektor kölcsönzés