Komplett informatikai rendszerek kiépítése és kölcsönzése

Nagyszabású szakmai konferenciát vagy céges rendezvényt szervez, de nincs ideje és energiája utánajárni, milyen informatikai rendszer lenne a legalkalmasabb az adott célra, illetve annak helyszínre szállítását, beüzemelését és kezelését sem tudná megoldani, mert nem foglalkoztat szakértő munkatársat? Rendszerinformatikai szolgáltatásunk keretében mindezt átvállaljuk öntől.

Igényei és elképzelései, illetve az adott rendezvény paraméterei alapján megtervezzük a szükséges informatikai rendszert, amelyet a helyszínen össze is állítunk, és szakértő technikusaink kezelik a rendezvény folyamán, így nem kell attól tartania, hogy az a lehető legrosszabb pillanatban hibásodik meg.

Informatikai eszközök bérlése

Ha csupán az adott rendezvényhez, konferenciához, kiállításhoz vagy workshophoz van szüksége bizonyos eszközökre, például laptopokra, táblagépekre vagy projektorokra, felesleges lenne plusz berendezéseket vásárolnia, ha azokat csak néhány óráig vagy napig használná. Ne álljon olyasmiben a pénze, amire csak alkalomszerűen van szüksége: béreljen tőlünk informatikai eszközöket a rendezvény idejére, és fordítsa más területekre a cég megspórolt forrásait!

Ha nem vásárol, hanem bérel, a vételár töredékéért hozzájuthat az eszközökhöz a szükséges időre, az eszközök karbantartása, javítása nem az ön feladata lesz, illetve nem kell gondoskodnia a gépek tárolásáról a rendezvény végeztével, amikor már nem használja őket. Cégünk a hang-, fény- és vizuáltechnikai megoldásokon kívül a komplett informatikai rendszerek kiépítésével is foglalkozik: ha erre van szüksége rendezvényén, keressen meg minket most a részletek egyeztetése végett!

rendezvényinformatika informatikai megoldások