15 év tapasztalat

Az elmúlt 15 évben széles körű tapasztalatra tettünk szert a legkülönbözőbb típusú rendezvények hang-, fény- és vizuáltechnikai megoldásainak biztosításában. Pontosan tudjuk, hogy egy adott eseményen milyen technikát érdemes alkalmazni ahhoz, hogy a lehető legjobban kiaknázhassuk a helyszínben és a műsorban rejlő lehetőségeket. Szakértelmünket bizonyítja, hogy évek óta mi vagyunk Magyarország legnagyobb rendezvényhelyszíne, a SYMA Csarnok rendezvénytechnikai partnere, akik szintén elégedettek szolgáltatásunkkal.

Bármilyen jellegű rendezvényen gondoskodni tudunk az ideális  fény-, hang- és vizuáltechnikai megoldásokról. Hangosítottunk, világosítottunk, illetve díszítettük fel a helyszínt különleges fényekkel többek közt kiállításokon, koncerteken, szakmai konferenciákon, céges összejöveteleken, sporteseményeken, divat- és autóbemutatókon, illetve zenés-táncos rendezvényeken is.

Ügyfélközpontú hozzáállás

Ügyfélközpontú hozzáállásunk az, ami igazán megkülönböztet minket a többi, hasonló szolgáltatást nyújtó cégtől. Minket bátran megkereshet egyedi igényekkel is, és biztos lehet abban, hogy a teljes folyamatban a partnerei leszünk, a hang-, fény- és vizuáltechnikai rendszer megtervezésétől kezdve annak megvalósításán át a rendezvény lebonyolításáig. Legyen szó LED fal vagy hangosítás bérlésről, illetve projektor kölcsönzésről, vagy más technikai kérdésről, mi készségesen ügyfeleink rendelkezésére állunk. Bármilyen problémával megkereshet minket, akár a rendezvény közepén is; mindent megteszünk majd a kellemetlen helyzetek minél gyorsabb elhárításáért.

Egyedi igények megvalósítása

Ha mindeddig egyetlen céget sem talált, amely vállalta volna egyedi elképzeléseinek megvalósítását, hozzánk bátran fordulhat. Szeretjük az igazi kihívásokat, és szívesen latba vetjük kreativitásunkat a különleges megoldások kialakításakor.

Hatékony problémamegoldás

A rendezvények gördülékeny lebonyolításában is számíthat ránk. Amennyiben bármilyen probléma merülne fel a hang-, fény- vagy vizuáltechnikai megoldásokkal, a 3D-s vetítéssel kapcsolatban, azokat a lehető leggyorsabban, még azelőtt elhárítjuk, hogy a közönség bármit is érzékelne belőlük.

Ha szeretné élvezni a fenti előnyöket, és egy valóban felejthetetlen rendezvénnyel megszilárdítani üzleti kapcsolatát partnerével, forduljon hozzánk, és mi megvalósítjuk az igényeit. Amennyiben kérdése van a LED fal, a projektor, vagy a hangtechnika bérlés szolgáltatásairól, forduljon hozzánk bizalommal! Keressen meg minket most bármelyik elérhetőségünkön!