Napjainkban el sem képzelhető egy rendezvény vetítéstechnikai berendezések nélkül. Legyen szó akár egy pár fős szakmai megbeszélésről, akár egy több száz főt kiszolgáló, nagyszabású mega-konferenciáról, a korszerű vetítéstechnikai eszközök mindenütt jelen vannak. A konferenciákon, bemutatókon több vásznas vetítések révén növelik az információáramlás hatékonyságát, de mind több cégnél alkalmazzák a heti meetingeken is az ilyen eszközöket – projektorokat, nagy képernyős plazma tévéket, stb. – különböző célokra.

A vetítéstechnikai eszközök látványos és hatékony működtetéséhez javasolt szakember segítségét igénybe venni. Minden helyiség egyedi adottságokkal bír, minden teremnek megvannak a maga sajátosságai, amelyekhez egy laikusnak nehéz lehet az ideális eszközöket kiválasztani és beüzemelni. A kívánt hatás biztosításához több tényezőt is figyelembe kell venni, mint például a terem mérete, a fényviszonyok, a nézőtér és a pódium elhelyezkedése, az egyéb berendezések…

Egy kisebb, 10-20 fős, teljesen elsötétíthető teremben elegendő lehet egy 2000 ANSI lumenes projektor is, míg egy nagyobb, több száz férőhelyes konferenciaterem esetében akár több, 15000 ANSI lumen fényerejű gépre is szükség lehet. Ha egyedi projektor bérlésen gondolkodik, jó helyen jár - a vetítéstechnika minősége elsősorban az Ön igényeitől és a vetíteni kívánt tartalomtól függ! Nézze meg különleges, REAL 3D mapping vetítéstechnikánkat!

 Vetítéstechnika korszerűen vetítéstechnika, LED fal bérlés

AVdesign hang- és vizuáltechnika
Projektor és LED fal bérlés, hangosítás